Nyheter

 • Nya tillfälliga regler i a-kassan

  Under resten av året kan det bli lättare att få ersättning från a-kassan. Regeringen har lämnat förslag om att lätta upp villkoren och höja a-kassetaket för att dämpa coronakrisens negativa effekter på den svenska ekonomin.

 • Föreningsstämman senarelagd

  Som vi tidigare informerat alla medlemmar i samband med valet av ombud ska Fastighets arbetslöshetskassa hålla föreningsstämma under 2020. Stämman var planerad att hållas torsdagen den 28 maj 2020, men tidpunkten har nu ändrats på grund av coronaviru...

 • Har du blivit uppsagd eller permitterad på grund av corona?

  Med anledning av coronaviruset vill många komma i kontakt med oss och fråga vad som gäller just för dig. Vi finns tillgängliga på telefon, Mina sidor och du kan läsa mer på vår hemsida under fliken Arbetslös.

 • Information till dig som vill besöka oss

  Med anledning av Coronaviruset tar vi inte emot besök och det är en säkerhetsåtgärd för minska risken för smittspridning. Om du vill komma i kontakt med oss ber vi dig kontakta oss över telefon eller på Mina sidor. Tack på förhand!

 • Tekniskt underhåll på Mina sidor

  Vi kommer att hålla Mina sidor stängt lördag den 7 mars från kl 08:00 till söndag den 8 mars 14:00 på grund av tekniskt underhåll. Under tiden kan ni inte logga in och använda tjänsten.

Uppdaterad: