Nya Mina sidor är här

Publicerad:

Nu är nya Mina sidor igång och ni kan logga in i en uppgraderad version av vår tidigare e-tjänst. Med nya Mina sidor får du som användare större kontroll och överblick över ditt ärende.

Du som redan är användare av Mina sidor gör precis som vanligt när du loggar in med din e-legitimation/BankID i den nya versionen. Du kan inte gå via en sparad länk/favorit/bokmärke, utan måste logga in från startsidan här på vår webbplats första gången.

När du är inloggad kommer du att mötas av ett nytt och fräscht utseende och en välkomsttext som kortfattat beskriver nyheterna.

Kontakta oss om du har frågor
Om du är ny användare av Mina sidor får du den hjälp du behöver för att komma igång med din ansökan genom våra smarta frågeformulär och vår digitala Att göra-lista. För dig som använt Mina sidor tidigare och oftast bara tidrapporterar på sidan är det i huvudsak utseendet som har förändrats. Vi hoppas att du kommer att tycka att den nya tjänsten är bra och skulle du ha frågor eller stöta på problem kan du självklart alltid kontakta oss.

Uppdaterad: